авточасти втора употреба за RENAULT

9715 авточасти

20.41 лв.40.82 лв.
35.11 лв.70.22 лв.
35.11 лв.70.22 лв.
35.11 лв.70.22 лв.
69.42 лв.138.83 лв.
58.70 лв.117.41 лв.
31.13 лв.62.27 лв.
25.94 лв.51.89 лв.
25.94 лв.51.89 лв.
19.57 лв.39.14 лв.
19.57 лв.39.14 лв.
20.41 лв.40.82 лв.
24.49 лв.48.99 лв.
58.80 лв.117.60 лв.

Без значение марката и модела автомобил (Рено, Тойота и др.), той трябва да бъде правилно поддържан, за да не ни създава сериозни проблеми. Годишни технически прегледи, смяна на масло, поставяне на зимни гуми, избор на оборудване и интериорни подобрения - познато ли Ви звучи?


От колкото и дълго време да сме шофьори, никога няма да спрем да се тревожим за изправността на леката кола, на която разчитаме изцяло в ежедневието. Точно затова е добре да я ценим и правим всичко възможно, за да я запазим за по-дълго време. Подмяната на дефектиралите авточасти е част от стратегията, а ако те са втора употреба, нещата значително се улесняват.


Как да разберем, че някоя авточаст е за смяна


По-опитните водачи няма да се затруднят в разпознаването на сигналите, които повреденият автомобил изпраща:
  • Странни звуци, които имат тревожна тоналност - добре е да се вслушаме, откъде точно идват те;
  • Тракане, свирене и трополене;
  • Затруднено стартиране на двигателя;
  • Изгасване на колата по време на движение;
  • Трудна управляемост на автомобила;
  • По-бавно спиране;
  • Смущения в електрониката и т.н.
Тъй като автомобилът е сложно устроена машина, проблемите биха могли да бъдат от най-различни естество. Козметични или сериозни - и в двата случая е добре да се отнесем еднакво отговорно към техническия казус. Авточастите втора ръка са изгодно решение за марки коли, като Renault, Mercedes, BMW и др.


С каква да я подменим


Налага се да извършите поредния авторемонт на Вашето Рено, но Ви се иска това да се случи по възможно най-бюджетния начин? Вече имате решение! Вижте какво има в нашия магазин и купете необходимите авточасти на изгодна цена. С предложенията втора ръка от Карко ще имате шанс да карате кола в напълно изправно състояние, което няма да Ви коства всички спестявания. Купете авто елементи за Рено от онлайн магазина ни и не се съмнявайте, че сте взели правилното решение.


Какви предложения за коли Рено има в магазин Carco.bg


Марката Рено е френски лукс, от който никой модерен човек не бива да се лишава. Но наред с безспорния комфорт, трябва да помислим и за бъдещата поддръжка на колата. Употребяваните авточасти са практично, евтино и винаги ефективно решение, когато се наложи да закупим компоненти за различните системи в автомобила - двигателна, спирачна, кормилна и др. Купете всичко за Вашето Рено и повече не се тревожете за финансовата част от неговата поддръжка. С магазин Карко ще е по-лесна за осъществяване от всякога.


Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път