Автоматични скорости части

153 авточасти

290.58 лв.581.17 лв.
671.46 лв.1342.92 лв.
953.06 лв.1906.12 лв.

Автоматични скорости


За всеки водач на автомобил е важно всичко по него да бъде напълно изрядно. Идва моментът, в който определени части трябва да бъдат подменени. Не е задължително винаги да похарчите голяма сума пари, за да бъде това възможно. Авточастите на Carco са втора употреба, но по никакъв начин не се различават от новите. Когато говорим за скорости, знаем, че монтажът, както и изборът не са изключително лесни. Съветваме ви да се обърнете към специалист, който да ви гарантира безпроблемна работа след това.


Какво представляват автоматичните скорости


Те набират все по-голяма популярност. Много хора дори ги смятат за много по-лесни за управление от тези, които са с ръчна скоростна кутия. Друга част от хората просто харесват даден модел кола и тя се оказва автоматик. Важно е да се знае, че автомобилът с автоматични скорости има специфични особености, с които е добре да се запознаете. Да започнем с това, че съединител липсва. Също така, в никакъв случай не бива да смятате, че лост при автоматичните скорости липсва. Той е там, но функциите му са по-различни от този на ръчните. Колкото и добри шофьори да сте - първо опознайте автомобила, за да бъдете сигурни по време на път.


Какви видове има


Тези скоростни кутии са много подходящи при шофиране в градска среда, където ще избегнете нуждата от ръчно сменяне на предавките. Различават се няколко вида кутии с автоматични скорости: автоматична, полу-автоматична, вариаторна, с двоен съединител, с директно изместване, скоростна кутия Типтроник. Разбира се, всяка от тях има свои особености, с които задължително трябва да се запознаете. А ако ви се налага да изберете за своят автомобил - потърсете сервиз, в който ще ви помогнат да направите правилен избор.


Какви са недостатъците и предимствата


Ако ви предстои да направите избор дали да заложите на кола автомати, то разгледайте някои от нейните предимства и недостатъци. Ще посочим само малка част, както от положителните, така и от отрицателните характеристики на “автоматика”, така че ги използвайте ориентировъчно.


Предимства:  • Има само два педала - газ и спирачка;

  • Позволява по-добро съсредоточаване върху пътя;

  • Предавките се сменят напълно автоматизирано;

  • Изключително подходяща за градски условия.


Недостатъци:  • По-бавни при потегляне;

  • Не набират толкова бързо;

  • По-голям разход на гориво;

  • По-скъпа и сложна поддръжка при повреда и ремонт.


Защо да я закупим от Carco.bg


Авточастите в нашия онлайн магазин са втора употреба, но в никакъв случай не отстъпват на новите такива. Цените са изключително достъпни, а качеството на продуктите - високо. При поръчка, доставката е в рамките на няколко дни, като имате възможност за връщане или замяна. Ние се стремим да даваме на нашите клиенти само най-доброто. Убедете се в това сами.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път