Моторчета за електрическа рейка

12 авточасти

73.94 лв.147.88 лв.
127.75 лв.255.49 лв.
252.43 лв.388.36 лв.
31.39 лв.48.29 лв.
206.56 лв.229.51 лв.
108.18 лв.135.23 лв.
350.36 лв.389.29 лв.
231.99 лв.289.99 лв.
231.99 лв.289.99 лв.
31.99 лв.39.99 лв.
332.99 лв.369.99 лв.

Автомобилът е машина със сложна механизация, която изисква системни проверки, подобрения и ремонти с различна сложност. Всеки един компонент и машинка са от значение, за да бъде превозното средство в техническа изправност, а респективно и безопасността по време на пътуване оптимална. Не отлагайте ремонтните дейности, а се заемете с тях при първа възможност. Купете втора употреба авточасти от онлайн магазин Carco.bg и отстранете неизправностите по автомобила.


За какво служи моторчето за електрическа рейка


В раздела ще откриете втора ръка моторчета за ел рейка, които могат да бъдат поръчани за различните марки и модели коли. Ние предлагаме автомобилни компоненти на достъпни цени и в съотношение с отлично качество, което няма да срещнете никъде другаде. Ако неизправностите са свързани с мотора, е нужно да подходите внимателно към проблема, защото този компонент е много важен за лесното и безопасно управление на колата.


Най-общо казано, моторчето за електрическа рейка служи за осигуряването на стабилност и маневреност при шофиране, както и за лесното кормилно управление на превозното средство. В случай, че функциите на компонента са нарушени, системата няма да може да бъде задействана, което прави неговата подмяна неотложна и със задължителен характер.


Какви са признаците за повреда


Неизправностите, свързани с електрическия мотор могат да породят проблеми, като:
  • Тропане при волана по време на завиване;
  • Шумове в зоната около компонента;
  • Затруднено завъртане на кормилото;
  • Невъзможност за задействане на системата и др.
Електрическата рейка сама по себе си е много важен елемент, който не може да функционира без съдействието на подходящото ел моторче. Когато то се повреди, трябва да се замени с ново, което в раздела ще откриете втора употреба и на сносни цени.


Какво предлагаме в раздела


В категорията ще откриете компоненти, като ел помпа, хидравлична и моторчета за електрическа рейка, които предлагаме с много високо качество и 100% оригинален произход. Всеки един от наличните в раздела продукти е тестван за неизправности, като това гарантира неговата работоспоспособност. Предложенията тук са подходящи за марки коли като Mazda, Opel, Peugeot, Suzuki, Mercedes-Benz и CITROËN.


Защо да поръчате части от Carco.bg


Ние държим на това клиентите ни да останат доволни от нивото на обслужване и качеството на предлаганите от нас автомобилни компоненти. Стремим се да изпълняваме поръчките си коректно, което включва и осъществяването на бързи доставки.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път