Моторчета, машинки и механизми

8426 авточасти

16.49 лв.32.99 лв.
16.49 лв.32.99 лв.
25.45 лв.50.90 лв.
10.99 лв.21.99 лв.
17.45 лв.34.90 лв.
17.45 лв.34.90 лв.
28.30 лв.56.60 лв.
14.54 лв.29.08 лв.
14.54 лв.29.08 лв.
4.72 лв.9.44 лв.
10.63 лв.21.26 лв.

Използването на лек автомобил върви ръка за ръка с неговата техническа поддръжка. Тя включва както подмяната на дефектиралите части, машинки и механизми, така и извършването на някои подобрения по екстериора и интериора. По този начин се постига максимална безопасност по време на движение, както и модерен тунинг на колата.


Всеки един компонент и детайл от механизацията на превозното средство е с водещо значение за доброто му представяне на пътя, но и за сигурното шофиране в градски условия и извън населеното място. Когато някоя част се повреди, е редно да бъде заменена с нова в кратки срокове, за да не бъде износването й повод за още по-сериозни щети с непоносимо финансово изражение.


Какви резервни части предлагаме в настоящата категория


Всеки един раздел в онлайн магазин Carco.bg предлага разнообразие от оригинални части за коли, които могат да бъдат закупени и на съвсем нормални цени. В категорията ще откриете втора ръка резервни компоненти за автомобили, които организирахме в следните подкатегории:
  • Вентилатори и моторчета за парно;
  • Клапи парно;
  • Моторче за електрически рейки;
  • Моторче за чистачки;
  • Помпички за чистачки;
  • Стъклоповдигачи и ел. машинки;
  • Други видове машинки и механизми.
Всички видове части втора употреба в раздела са налични за директна продажба и могат да бъдат намерени за всички марки и модели коли. От Carco.bg гарантираме за тяхното високо качество и оригинален произход, както и за дългия им срок на употреба. Предварително проверяваме изправността на всеки един от наличните в магазина компоненти и механизми, за да могат клиентите ни да са на 100% сигурни, че направените от тях инвестиции са напълно оправдани.


За кои марки автомобили могат да се закупят


Тук ще намерите моторчета, машинки и механизми за марките коли Alfa Romeo, Dacia, Nissan, Opel, Ford, Fiat, Jaguar, Jeep, Lada, Lancia, Mazda, Mini и др. Продуктовото разнообразие в раздела ще Ви даде възможност да извършите лесна и бърза селекция, както и да се сдобиете с компоненти, които напълно отговарят на модификацията на автомобила.


Защо Carco.bg е предпочитан магазин


Carco.bg е онлайн магазин за резервни части, които са с оригинален произход и се определят като финансово достъпни. Купете моторчета, машинки и механизми на изгодни цени и извършете с тях неотложните ремонтни дейности, без които никой автомобил не би могъл да бъдем годен за употреба. Ние залагаме на високото качество и професионалното обслужване, което е част от търговската ни политика.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път