ЗА CARCO.BG И ЕКИПЪТ НИ

Обслужването ни е на такова високо ниво, че веднъж избрали да работите с нас, няма да имате повод да потърсите друга фирма за авточасти втора употреба.

Нашата мисия е да ви предоставим, качествени, проверени авточасти на най-изгодни цени.

Качество без компромис

Всяка част бива проверена от наш служител още при демонтажа.

Огромно разнообразие

Повече от 210,000 налични части за над 30 марки автомобили.

14 дни право на връщане

Частта не е подходяща? Можеш да я върнеш в 14 дневен срок.

Достъпни цени

Цени, съобразени с Българския пазар.

Екпресна доставка

Доставяме в рамките на два работни дни в цяла България.

Консултации

Нашите консултанти са на твое разположение, за да направиш правилния избор.

Нашият електронен магазин работи 24 часа в денонощието, 7 дни вседмицата и доставя избрани от вас части до всяка една точка настраната в най-кратки срокове.

Нашият електронен магазин работи 24 часа в денонощието, 7 дни вседмицата и доставя избрани от вас части до всяка една точка настраната в най-кратки срокове.

Екипът на Carco.bg

Нашата история

Решен да направи разликата, нашият основател се зае да създаде не само онлайн платформа, където хората да могат да купуват използвани авточасти. Carco не е само онлайн магазин, в който има огромно разнообразие от употребявани части. Carco e и физически магазин, който може да посетите на място в квартал Кремиковци.

Сайтът стартира в началото на 2019 година. Идеята на неговата поява беше, да има най-голямото разнообразие от авточасти втора употреба на едно място. И, Карко, както се произнася на български, да бъде лесен и удобен за ползване от негово величество клиента.

С времето успяхме да създадем два основни начина, по които може да търсите авточасти втора ръка за Вашия автомобил:

Първият е, когато кликнете върху части и от падащото меню си изберете конкретната резервна част, която търсите

Вторият е, когато натиснете върху марка в менюто и оттам намерите Вашия автомобил, модел и т.н. Тук вече ще видите всички налична артикули за колата Ви.

В началото на 2023 година изцяло обновихме облика на онлайн магазина. Успяхме да го направим възможно най-близо до Вашите нужди, така че по един удобен и достъпен начин да може да се разгледа всичко необходимо.

Carco.bg

Станете наш партньор

`Като основен доставчик на редица магазини предлагаме специалниусловия за партньори, като преференциални цени, отложено плащане,експресна доставка и много други.`

Научете повече
Станете наш партньор
Carco.bg

Мисия и визия

Нашият собственик успя да подбере в екипа на Carco изключителни професионалисти. Имаме съчетание на опит и младост, където техническите познания върху устройството на автомобила са като втора природа. Професионализъм, тъй като огромна част от колегите се занимават с ремонти, разглобяване и продажба на употребяване авточасти повече от 20 години.

Мисията ни е да създадем най-големият онлайн магазин за авточасти втора ръка, в какъвто Carco се превърна. Вижданията ни са, че авточастите трябва да бъдат достъпни, по джоба на всеки. Да бъдат надеждни и с дълъг живот при правилна втора употреба. Да сте сигурни, че когато ги закупите от нас и поставите на автомобила си, няма да има място за притеснение. Ще бъдете в абсолютна техническа изправност.

Във визията ни е да имаме всичко, което клиента търси. Всеки ден добавяме по над 2000 артикула. Водим отчет на онова, което клиентите търсят и правим максималното, за да го осигурим. Процесът по изкупуване на коли е непрестанен. Carco разполага не само с огромния си склад и техника за разкомплектоване на автомобили. Имаме и камиончета тип пътна помощ, с които успяваме да стигнем до всяка една точка на страната, откъдето може да извозим всяка една кола.

Реализирахме идеята си да бъдем удобни и за хората в най-отдалечените места на страната, като успяваме да доставим поръчаното от тях. Всеки един може да поръча само с един-два клика. А ние изпращаме до адрес удобен за получателя. При това по възможно най-бързия начин, така че ако всичко е наред, още на другия работен ден да бъде на разположение.

Ние знаем колко е важно за нашите клиенти, да отстраняват повредите по своите автомобили бързо и лесно. Затова сме се усъвършенствали да правим всичко необходимо за бърза доставка на поръчките.

Имаме и клиенти, които предпочитат да дойдат на място на физическия ни адрес в квартал Кремиковци. Където лично да тестват и проверят онази част, която са си харесали, или искат да подменят. Така че сме успели да отговорим и най-високите очаквания, които клиентите ни имат към нас.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път